Zumba MOMENTAN SERVICIUL ESTE INDISPONIBIL

 

Complexul MilmaGIM Fitness Club detine  sala de fitness, sala de cardio, sala de arte martiale dar si  sala de zumba.

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino și creat de către cunoscutul dansator și coregraf columbian, Alberto „Beto” Perez, în cursul anilor ’90.
Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, Sunt incluse și exerciții de streching.

Pentru ca include o serie larga de miscari simple dar extrem de eficiente, Zumba lucreaza foarte multe grupe musculare, fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului. Pe de alta parte, pentru ca este o activitate cardio, ajuta la arderea rapida a grasimilor si indepartarea stratului adipos . Intr-o ora de Zumba poti arde pana la 1000 de calorii.

Se poate, daca apelezi la Zumba, o noua tehnica de fitness ce imbina dansul latino cu muzica si exercitiile, astfel incat antrenamentele ti se vor parea mai mult distractive decat epuizante.

Si cu toate acestea, un program zumba este la fel de eficient ca un program aerobic obisnuit.

Zumba este un tip de fitness aparut relativ recent, la sfarsitul anilor ’90, dar care a capatat amploare abia in ultimii ani. Acesta combina miscarile tipice dansurilor latino combinate cu exercitii aerobice de prima clasa dansante , precum salsa, samba, merengue cu exercitiile tipice de fitness si aerobic, toate acompaniate de muzica latino.

Zumba, „inventat” accidental.

Zumba a aparut oarecum accidental, in Columbia. Creatorul sau, instructorul de aerobic Beto Perez, a realizat intr-o zi ca a uitat sa aduca muzica pentru orele sale de aerobic,si sa gandit ca nu ar fi rau ca muzica de latino ar putea inlocui muzica de aerobic. Maestra noastra de zumba are intotdeauna buna dispozitie si zambetul pe buze ca nici macar nu ti dai seama cand a trecut ora de zumba, sala de fitness,sala de aerobic, sala de arte martiale si sala de zumba alcatuiesc in mare complexul sportiv MilmaGIM Fitness CLUB

Perez a folosit muzica pe care o avea la dispozitie, si anume muzica salsa si merengue, pe care o asculta in mod obisnuit, inca din copilarie. Nevoit sa improvizeze pe o muzica atipica orelor de aerobic, antrenorul a conceput un program nou de miscari, combinand dansurile latino cu miscarile de fitness.
Improvizatia sa a fost un succes, in curand fiind nevoit sa organizeze clase speciale de aerobic pe muzica latino.

Dupa succesul pe care l-a avut in Columbia, Bento si-a lansat programul de fitness si in Statele Unite, iar in numai cativa ani, Zumba a cunoscut succesul international.

Miscari simple, eficiente si distractive

Zumba  include o serie larga de miscari simple pe timpi muzicali  este  extrem de eficienta la modelarea corpului , Zumba lucreaza foarte multe grupe musculare atat ;a picioare cat si la corp dar tot odata te elibereaza si de stres , fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului ca un sculptor cu dalta doar trebuie sa ai incredere . Pe de alta parte, pentru ca este o activitate cardio, ajuta la arderea rapida a grasimilor inlaturarea stratului adipos .

Zumba include cateva dintre principiile de baza ale aerobicului si ale antrenamentelor de rezistenta, ce maximizeaza consumul de calorii, beneficiile cardiovasculare si tonifierea organismului.