Fitness

20160423_215007 20160423_215029

MILMAGIM cauta RECEPTIONISA, CV la milmag.ro@gmail.com

 

MilmaGIM fitness club se intinde pe o suprafata totala de 850 mp, care îmbină perfect zonele activităţilor de fitness, cu cele cardio si spaţiul pentru relaxare.Complexul nostru sportiv are parcare rezervata pentru toti clienti nostri care vin atat pentru sala  de forta cat si pentru sala de fitness recreativ pe tot timpul programului de la sala incepand cu ora 07:00 dimineata pana la ora 24:00 . Toate salile de antrenament beneficiaza de aerisire si lumina naturala avand cate un perete alcatuit din ferestre de termopan foarte bine izolat termic si fonic.       Sonorizarea de  la  sala de fitness este  asigurata de sistemul nostru propriu cu muzica pe toate gusturile.  Principiu dupa care ne ghidam consta in  comunicare si respect intre client si echipa manageriala iar orice nemultumire  venita de la un client din sala de fitness  este rezolvata pe loc sau in cel mai scurt timp, nimeni nu este nemultumit. Suntem intr-o continua modernizare,  detinem aparatura clasica si de performanta liniste si ambient placut .20160423_215041 20160423_215100 20160423_215121

Ne gasim in  spatele magazinului Auchan Vitan fostul magazin real Vitan .Chiar dacă discutăm de un program de acumulare a masei musculare, de un program pentru definire sau pentru slăbire, aparatele sunt grupate şi aranjate strategic, să corespundă tuturor nevoilor clienţilor. Totodata sala dispune de o gama variata de aparate atat pentru o sala de forta cat si pentru o sala de sport recreativ, aparatele noastre sunt aparate de import foarte practice si usor de utilizat.

                Ce este fitnessul?
În traducere liberă, fitness înseamnă o reglare a proceselor adaptative din corpul uman în urma efectuării unui efort. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Altfel spus, fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic. Echipa manageriala de la MilmaGIM Fitness club va astepta sa ne vizitati si sa deveniti clientii nostri intrun cadru placut si un ambient de sport.

 

Sala este dotata cu AER CONDITIONAT pentru mentinerea temperaturii optime si efectuarea corespunzatoare a antrenamentului.