Cardio

banda1

20160509_084847

20160509_084820

 

 


Complexul sportiv MilmaGIM Fitness Club detine o sala de cardio cu o suprafata de 150 mp fiind dotata cu:

  1. BENZI PROFESIONALE
  2. BICICLETE ELIPTICE
  3. BICICLETE DE FITNESS
  4. CROSS TRAINNER

Sala de cardio din cadrul complexului comunica cu sala de fitness si iti permite ca dupa un antrenament cu greutati sa faci si 20- 30 min cardio pentru arderea grasimilor. Sala de cardio din cadrul sali de fitness are urmatoarele  roluri: primul rol este  de a-ti face incalzirea pentru un antrenament puternic in sala de fitness, al doilea rol este de a-ti arde toate grasimile de care tu vrei sa scapi. Antrenamentul de cardio este foarte bun pentru arderea grasimilor dar cand vine vorba de tipurile de cardio, acestea se imparte in doua categorii: prima categoria este incet & constant  si a doua categorie este intensitate ridicata pe intervale.

BENZILE PROFESIONALE DE ALERGAT  de care dispune MilmaGIM Fitness Club sunt la dispozitia ficarui client fara programare si iti  permit sa te antrenezi in liniste si dupa cum vrei. Instructori nosti sportivi va stau la dispozitie si va consiliaza sa le utilizati atat ca incepator dar si ca un client experimentat, practic banda de alergat are cel mai mare avantaj ea iti da posibilitatea sa alergi la viteza care vreu tu pe tot timpul sedintei de antrenament.

BICICLETELE ELIPTICIE de care dispunem din cadrul sali MilmaGIM fitness  sunt biciclete profesionale,  nu aveti nevoie de programare ca sa le folositi,  sunt supravegheate continuu de un instructor pentru buna functionare si sa ii dea un randament ridicat celui care le foloseste. Bicicletele  de care dispunem sunt usor de utilizat oferind un antrenament de calitate ce iti da posibilitatea sa-ti tonifiezi partea inferioara a corpului printr-un antranament cardio foarte bun, iar datorita impactului foarte mic, mai mic decat celui de a merge pe jos poate fi executat si de persoane care au probleme cu genunchi sau cu toate articulatiile in general. Unul dintre cele mai mari avantaje este ca bicicleta Eliptica ofera un antrenament complet de aerobic creand iluzia ca am lucrat mai putin decat am lucrat la un antrenament obisnuit.

BICICLETELE DE FITNESS existente la noi in sala de CARDIO din cadrul SALII DE FITNESS iti da posibilitatea sa slabesti fara dieta. Cu bicicletele noastre de fitness poti sa te antrenezi foarte bine si cu un randament deosebit urmand trei indicatii cruciale:  prima indicatie este sa lucrezi in mai multe intervale de timp si la mai multe intesitati deoarece bicicletele de fitness pe care le avem in dotare in sala de fitness sectiunea cardio sunt dotate cu sistem de lucru magnetic de ultima ora, a doua  conditie este sa maresti ritmul pe fiecare interval de timp, a treia conditie este sa pedalezi in pozitie corecta, cea care iti este indicata de  instructorii nostri sportivi.

CROSS TRANNERILE pe care le avem in dotare in sala de fitness in sectiunea  cardio va ofera un antrenament complet mai ales atunci cand urmezi instructiunile de pe aparat dar si indicatiile instructorului din sala de fitness. Cand folosesti Cros treinerul se pun in miscare cvadricepsul, spatele, muschii bratului si toate categoriile de muschi care intra in functiune cand folosesti cross trainnerul din sala de fitness sectiunea cardio intra in lucru si categoria de muschi abdominali in lucru ,folosirea acestui aparat cel putin 45 min pe sedinta,  minim 3 zile pe sapatamana scapi de stratul adipos si iti  ard toate grasimile din corp.

CARDIO INCET SI CONSTANT durata  de 45 – 60 min are o intensitate scazuta, arde grasimile si nu carbohidratii, protejeaza articulatiile.

CARDIO INTENSITATE RIDICATA se face cu o durata scurta de 20 – 30 min la intensitate ridicata arde tone de calorii, creste rata metabolica pana la 24 – 48 de ore, in timpul antrenamentului sunt necesare miscari explozive de foarte multe sprinturi.

In sala de cardio din cadrul MilmaGIM Fitness Club  se mai gaseste si o gama variata de biciclete de spining la alegere, nu ai nevoie de programare, iar instructorul nostru sportiv va indica cat si cum trebuie sa le folositi .  Toti clientii sunt foarte multumiti de gama variata de aparate unde pot diversifica antrenamentele si pot creste nivelul de dificultate al acestora pentru un corp sanatos si cu aspect fizic placut.

Ce este cardio?
Cardio este prescurtarea de la cardiovascular, termen care se refera la inima si la circulatia sanguina a corpului . Exercitiile cardiovasculare sunt exercitiile care stimuleaza frecventa batailor inimii si o mentin le mentin constante  pentru o lunga  perioada de timp. Cateva motive principale pentru a include exercitiile cardio in antrenamentul de rutina al oricarei persoane : cresc rezistenta inimii; stimuleaza metabolismul, contribuie la arderea caloriilor si ajuta la scaderea in greutate; ajuta la reducerea stresului; cresc nivelul de energie.